Everton kom ned på jorden da Aston Villa bankede Rafael Benítez’ tropper

Everton har fået en særdeles flot sæsonstart i Premier League. Lørdag blev Aston Villa dog en for stor mundfuld.

Everton taber til Aston Villa.
Ti minutter var alt der skulle til for Aston Villa, da de besejrede Everton på hjemmebane. Målene blev nemlig scoret i 66., 69. og 75. minut. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton har startet Premier League-sæsonen med bulder og brag. Lørdag kunne man således spille sig til tops, men Aston Villa blev for stor en mundfuld.

På Villa Park indkasserede Rafael Benítez’ mandskab nemlig sæsonens første nederlag, da Aston Villa sejrede med 3-0.

Målene blev sat ind af Matty Cash, et selvmål af Lucas Digne og Leon Bailey, der dermed scorede sit første Premier League-mål efter sit sommerskifte fra Bayer Leverkusen.

Nederlaget efterlader Everton på en flot femteplads, mens Aston Villa rykker op som nummer ti i Premier League.

Næste opgave for Benítez og Everton er en Carabao Cup-kamp mod Queens Park Rangers på tirsdag.