Esbjerg sikrer sæsonens anden sejr mod tandløse Fremad Amager

I 1. divisions dårlige ende mødtes Esbjerg fB og Fremad Amager tidligt lørdag eftermiddag. Det blev til en 2-1 sejr til hjemmeholdet efter pauseføring på 2-0.

Esbjerg-skuden ser ud til at være kommet på ret kurs med syv point i de tre seneste kampe. Foto: efb.dk

Efter en jammerlig sæsonstart med tumult på trænerposten ser tingene nu bedre ud i Esbjerg fB.

Med mål i første halvleg fra Elias Sørensen og Steven Simpson kunne vestjyderne nemlig gå til pause med en føring på 2-0 over gæsterne fra Fremad Amager.

Selvom EfB-forsvarer Con Ouzounidis i anden halvleg sendte kuglen i eget net, formåede Esbjerg at holde 2-1 føringen indtil slutfløjt.

Esbjerg har med to sejre i træk kæmpet sig op på syvendepladsen i 1. division. De har ni point i lige så mange kampe.