Premier League

Zaha før Liverpool: Vi er ikke blot et kontrahold under Patrick Viera

Crystal Palace slog i seneste runde London-rivalerne Tottenham med 3-0. Lørdag venter Liverpool så i et vanskeligt opgør på Anfield.

Viera
Patrick Viera har tidligere stået i spidsen for Nice og New York City FC. Han har også en trænerfortid i Manchester City, hvor han blandt andet har været akademichef og træner for flere ungdomshold. Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Crystal Palace har op til den nye sæson fået nye manager i franske Patrick Viera, der senest stod i spidsen for Kasper Dolbergs franske klub Nice.

Det mener klubbens helt store stjerne Wilfried Zaha, har været godt for London-mandskabet, der er ved at slippe af med prædikatet som rendyrket kontrahold. Noget, de senest viste, da man besejrede Tottenham med 3-0. Det fortæller han til engelske Evening Standard.

– Det viser, at vi ikke bare er et kontrahold. Vi kan faktisk spille bagud og spille igennem hold. Vi viste, at vi helt sikkert forbedrer os, siger den ivorianske profil, der sammen med resten af sit mandskab lørdag skal en tur til Anfield for at krydse klinger med Liverpool.

Læs også: City-fanformand til Guardiola: Koncentrer dig om at træne fodbold

Crystal Palace har i de første fire runder hentet fem point, hvor det er blevet til en sejr, to uafgjorte resultater og et enkelt nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P