Premier League

City-fanformand til Guardiola: Koncentrer dig om at træne fodbold

Pep Guardiola forstår ikke klubbens fans, når han opfordrer til flere tilskuere på stadion. Den spanske manager inviterede i midtugen flere fans på stadion efter holdets Champions League-sejr på 6-3 mod RB Leipzig med kun 38.000 tilskuere på tribunerne.

Pep Guardiola på sidenlinjen for Manchester City til Champions League kampen mod RB Leipzig
Pep Guardiola skal koncentrere sig om det, han kan udrette fra sidelinjen. Det mener formanden for fanklubben. Foto: Ritzau / Scanpix /Reuters/Lee Smith

Der kan være cirka 55.000 tilskuere på Etihad Stadium i Manchester, men det var der langt fra onsdag aften i Champions League.

I kampen mod tyske Redbull Leipzig buldrede City’s stjernespækkede trup henover tyskerne fra første fløjt og vandt med 6-3, og efter opgøret savnede Pep Guardiola flere tilskuere på stadion. I et interview efter kampen ‘inviterede’ flere fans på stadion til lørdagens Premier League-kamp.

Og det er ikke blevet taget lige godt imod alle steder. Formanden for klubbens officielle fanklub, Kevin Parker, tager nu til genmæle og forklarer Pep lidt om livet som fodboldfan.

– Det er ikke rigtigt. Vores fremmøde er generelt godt. Han forstår ikke udfordringerne for nogle af os, når vi skal på stadion onsdag aften klokken 20.00. Nogen har måske børn, andre har ikke råd, og der er også stadig Covid-19 udfordringer, lyder det fra Parker ifølge Sky Sport.

Klubbens Champions League kampe har haft et lavere tilskuersnit, hvor der også onsdag var stort set helt tomt på udebaneafsnittet. Det skal også med i ligningen, siger Parker, der har et godt råd til Citys ellers populære manager.

–  Folk taler mere om hans kommentar end om en fantastisk kamp. Han er aboslut den bedste manager i verden, og det synes jeg, han skal holde sig til.

Flere af Premier Leagues andre fangrupper har omtalt Manchester Citys stadion som ’Emptyhad. Lørdag spiller Manchester City mod Southampton klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P