1 min læsningFCM-direktør: Zanka til os? Det vil aldrig ske.

FC Midtjylland direktør tror ikke på, at Mathias Zanka Jørgensen nogensinde ville skifte til det midtjyske, selvom han netop er landet i Brentford FC - midtjydernes søsterklub.

1 min læsning
Steinlein
FCM-direktør Claus Steinlein har klare ambitioner for sin klub. De skal nemlig være et top 50 hold i europæisk sammenhæng. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Jeg tror nu, at Zanka er så meget FCK’er, at det aldrig ville ske. Det er vores Kristian Bak og Erik Sviatchenko, og jeg har stor respekt for Zanka.

Sådan lyder ordene fra FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein til dontt.dk, når han bliver spurgt ind til, om Zanka kunne blive aktuel i det midtjyske i fremtiden. Den danske landsholdspiller er nemlig netop skiftet til engelske Brentford FC i Premier League, der er FC Midtjyllands søsterklub.

Her forholder direktøren sig til spørgsmålet, om hvorvidt Zanka i fremtiden kunne trække ulvenes sorte trøje over hovedet. Noget, han altså ikke kan forestille sig som et fremtidigt scenarie.

– Vi har allerede en masse gode forsvarsspillere. Men det er da sjovt, at han nu er at finde i vores søsterklub, siger Claus Steinlein til dontt.dk.

Læs også: Ny millioninvestering: Agger & co. får nyt stadion i 2025

Top 50 klub i Europa
I interviewet forholder han sig også til de ambitioner, som man har i den midtjyske klub, der i går tog hul på Europa League-gruppespillet:

– Den er klart defineret. Vi skal være en “top 50” klub i Europa. Vi skal have over 100 millioner kroner/årligt i kommercielle indtægter og 10.000 på stadion hver gang, fortæller Claus Steinlein endvidere til dontt.dk

Næste opgave for FC Midtjylland er et sandt topbrag i Parken, hvor FC København venter på søndag klokken 18. Her kan midtjyderne med en sejr kravle forbi FCK på førstepladsen i Superligaen.

Læs også: Martí Cifuentes: Flere er begyndt at tage mere offensivt ansvar

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P