Sådan gik det danskerne i Europa

Udover de fire danske hold, der var i aktion her til aften, har der været flere danske optrædener i Europa med scoringer til følge fra både Pierre Emile Højbjerg og Alexander Bah.

Der var flere danskere i aktion her til aften udover i de fire kampe med danske hold. Heriblandt Schmeichel og Vestergaard for Leicester. Foto: Carl Recine Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været gang i de europæiske kampe hertil aften, hvor både Brøndby og FCM har spillet Europa League, mens FCK og Randers FC optrådte i den nye europæiske turnering, Conference League. Derudover har der været flere dansker-scoringer, som du kan læse mere om her.

Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard startede begge for Leicester, da Brendan Rodgers’ disciple ellers så ud til at cruise videre i Europa League mod Napoli, men italienerne ville det anderledes og endte med at hive et 2-2 resultat med hjem efter en god 2. halvleg.

Pierre Emile Højbjerg var på pletten for Spurs, da han scorede til 2-2 i kampens døende fase mod franske Rennes på udebane.

Læs mere: Tottenham beholder skindet på næsen efter sen Højbjerg-scoring

Alexander Bah scorede kampens første mål, da Slavia Prag slog Union Berlin i en målrig affære der endte 3-1 til hjemmeholdet. De afgørende mål faldt efter 84’og 88′ minutter.

Jesper Lindstrøm sad på bænken under hele kampen, da Frankfurt spillede 1-1 mod Fenerbahce.