Tottenham beholder skindet på næsen efter sen Højbjerg-scoring

Tottenham var sat under pres i torsdagens kamp i det franske mod Rennes, der havde Kamaldeen i startopstillingen. Kampen endte med et 2-2 resultat.

Både Højbjerg og Kamaldeen spillede en rolle i 2-2 kampen mellem Rennes og Tottenham. Foto: Francois Monier/AFP.

Nuno Esperito Santo’s tropper endte med at hive en sen uafgjort med hjem fra Route de Lorient i kampen mod Rennes i deres første Conference-League gruppespilskamp.

Det startede ellers med en hurtig Tottenham-føring, da Loic Badé lavede selvmål efter blot 11 minutter. Flavien Tait gjorde balance i regnskabet efter 23 minutter inden Rennes tog føringen på mål af Gaïtan Laborde i det 72. tyvende minut, som den tidligere FCN-spiller Kamaldeen leverede assisten til.

Den danske kriger, Pierre Emile Højbjerg, ville det dog anderledes, da han scorede til 2-2 efter 76 minutter, der også blev kampens slutresultat.
Dermed undgik Tottenham fadæsen i deres førsterundekamp.