LaLiga

Medie: Barcelona forsøgte at hente denne angriber på transfervinduets sidste dag

Ifølge mediet The Athletic skulle FC Barcelona på transfervinduets sidste dag have forsøgt at hente angriberen Rodrigo fra Leeds. Handlen lykkedes dog ikke, hvilket førte til, at den catalanske klub i stedet hentede hollandske Luuk de Jong i Sevilla.

FC Barcelona
FC Barcelona fik en dårlig start på denne sæsons Champions League-turnering, da de hjemme tabte med 0-3 til Bayern München. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona havde denne sommer gang i transfervinduet, hvor de skilte sig af med flere spillere, herimellem Antoine Griezmann, Miralem Pjanic og Emerson Royal.

Den catalanske klub fik dog også tilføjet nogle nye spillere til truppen, hvor blandt andet Sevillas hollandske angriber Luuk de Jong blev hentet ind på en lejeaftale på transfervinduets sidste åbningsdag.

Men ifølge The Athletic, så skulle de Jong ikke have været Barcas førstevalg, som ny angriber i klubben.

Barcelona skulle nemlig have forsøgt at hente Leeds-angriberen Rodrigo på en lejeaftale på den sidste dag i transfervinduet.

Den engelske klub afviste dog cataloniernes tilbud, da de ikke ønskede at skille sig af med deres spanske angriber.

Leeds betalte i sommeren 2020 30 millioner euro plus muligheden for ti millioner euro i variabler for Rodrigo, hvilket havde fået klubben til at være afvisende overfor Barcas tilbud. Samtidig vurderede de, at der ikke var nok tid tilbage på markedet til at finde en erstatning.

FC Barcelona endte som bekendt med at hente Sevilla-spilleren Luuk de Jong på en lejeaftale i stedet. Hollænderen fik sin debut, da Barca hjemme på Camp Nou tabte med 0-3 til Bayern München.

Læs også: Ingvartsen: Jeg skiftede for at komme tættere på landsholdet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P