1 min læsningManchester United-duo træner igen fuldt med

Oven på et skuffende resultat mod Young Boys tirsdag aften kunne Manchester United torsdag melde en god nyhed ud. De to United-spillere, Scott McTominay og Alex Telles, er igen klar efter, de har været skadet.

1 min læsning
Ole Gunnar Solskjær
Cristiano Ronaldo scorede til 0-1, da Manchester United tabte med 2-1 til Young Boys. Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix.

Ugen startede knap så godt for Manchester United, da de på udebane tabte med 2-1 til schweiziske Young Boys i Champions League.

Torsdag eftermiddag kunne den engelske klub på deres hjemmeside komme med en positiv udmelding. De to spillere Scott McTominay og Alex Telles er blevet deres skader kvit, og de kan igen træne fuldt med.

McTominay startede ellers med at spille sæsonens første to kampe for The Red Devils, men har været skadet i de sidste tre uger.

Alex Telles derimod har ikke været til rådighed for manager Ole Gunnar Solskjær siden en træningskamp imod Derby tilbage i juli måned.

Manchester United møder søndag den 15. september West Ham på udebane, hvor United skal se, om de kan bevare deres nuværende førsteplads.

Læs også: Braithwaite opereret for knæskade

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P