Champions League

Haller efter drømmedebut: Jeg skylder mere end én drink

Ajax’ Sébastien Haller leverede onsdag en debut i Champions League, som han sent vil glemme. Efterfølgende var han naturligvis glad, men han havde store roser til særligt én af sine holdkammerater.

Sébastien Haller havde et fint samspil med brasilianske Antony. Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Når man scorer fire mål i sin Champions League-debut og dermed gør noget, som ikke er sket siden 1992, så er man selvsagt glad.

Læs også: Rekord-debut i Ajax-triumf

Glæde lod da også til at være følelsen i højsædet hos Ajax’ Sébastien Haller efter hollændernes udklassering af portugisiske Sporting i onsdagens Champions League-opgør, men der var også taknemmelighed rettet mod særligt én holdkammerat.

– Jeg må vist købe mere end én drink til ham. Hvilken kamp! Han var med i mine tre første mål, og han var over det hele i aften. Han fortjener Man of the Match-trofæet lige så meget som mig, lød det efter kampen fra Haller.

Roserne røg i retning mod Hallers holdkammerat, den 21-årige brasilianer Antony, der havde næstsidste fod på Hallers første tre scoringer, mens han også var arkitekten bag det ene Ajax-mål, der ikke blev scoret af Haller.

I det hele taget var Haller ikke meget for at snakke om sig selv og sin stærke præstation.

– Hvis man ser på alle målene, så var de både taktisk og kollektivt fantastiske. Vi spillede en rigtig god kamp, og jeg afsluttede bare gode opspil. Jeg er meget glad og stolt af holdet i dag, nu vil jeg nyde det med dem, lød det fra den tidligere West Ham-angriber, der dog godt turde indrømme, at det ville tage noget tid, før debuten synker ind.

– Den er en drømmestart, når man kan score fire mål på den måde, det er noget specielt. Jeg tror stadig ikke rigtig på det.

Den 27-årige ivorianer er kommet glimrende i gang med sæsonen i Ajax, hvor det foruden de fire mål i Champions League ligeledes er blevet til fire mål i lige så mange kampe i Æresdivisionen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P