Premier League

Guardiola inviterer City-fans på stadion

Efter Manchester Citys 6-3 sejr over RB Leipzig hjemme på Etihad Stadium onsdag aften, var deres spanske manager, Pep Guardiola, ude og invitere City-fansene til at komme på stadion lørdag mod Southampton.

Pep Guardiola
Pep Guardiola har stået i spidsen for Manchester City i 301 kampe. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City stod onsdag aften for god underholdning sammen med RB Leipzig, da de hjemme på Etihad Stadium vandt med 6-3 over tyskerne.

Alligevel havde City-manager, Pep Guardiola, et ønske efter den overbevisende sejr over Leipzig.

-Jeg vil fortælle, at vi i de sidste tre kampe, vi har spillet, har scoret 16 mål. Så jeg vil gerne bede om, at der kommer flere folk til den næste kamp på lørdag, vi har brug for flere folk på lørdag, siger Pep Guardiola ifølge Manchester Evening News til engelske BT Sport efter onsdagens kamp.

Guardiola havde dog en helt speciel grund til, at han lavede en åben invitation til Citys fans.

-Vi vil være trætte. Jeg kender Ralphs (Hasenhuttl, manager i Southampton, red.) hold, og de spiller lidt på samme måde som os. De er så farlige og har kvalitet, så det er en vigtig kamp for os. Så jeg vil gerne invitere alle vores folk (City-fans, red.) til at komme næste lørdag klokken 15 (Klokken 16 dansk tid, red.)  til at se kampen, siger Pep Guardiola til engelske BT Sport. 

Manchester City har efter de første fire Premier League-kampe fået ni point og er et point bagefter Everton, Chelsea, Liverpool og Manchester United på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P