Champions League

Henderson før møde med Kjær: Han satte nye standarder

Liverpool-anfører Jordan Henderson står onsdag aften overfor Simon Kjær og AC Milan i første runde af Champions League, og det er en engelsk spiller, der lovpriser sin danske modstander.

Jordan Henderson er fuld af respekt for Simon Kjær. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp var tidligere på dagen ude med roser til Simon Kjær for hans ageren under Danmarks første kamp ved EM i sommer.

Læs også: Klopp hylder Kjær: Lyste op med ægte lederskab

Også den engelske landsholdsspiller og Liverpool-anfører, Jordan Henderson, fulgte med i situationen omkring Christian Eriksen, og når han i aften står ansigt til ansigt med Eriksens anfører på landsholdet, Simon Kjær, i Champions League-opgøret mellem Liverpool og AC Milan, bliver det med en helt særlig respekt.

– Jeg vil gerne byde AC Milans Simon Kjær velkommen til Anfield i aften. Han satte nye standarder for lederskab under EM 2020, da Christian Eriksen faldt om, lyder det fra Liverpool-kaptajnen på Twitter.

– Jeg kan ikke engang forestille mig, hvordan oplevelsen har været for de danske spillere, og jeg er meget lettet over, at Christian fortsat er i bedring, men som kaptajn kunne jeg ikke undgå at være imponeret over måden, som Simon opførte sig og viste vejen for sit hold, lyder det videre fra englænderen.

Simon Kjær og det danske lægehold blev i slutningen af august tildelt UEFA’s President’s Award, som er en pris, der hvert år gives til en eller flere personer, der udviser faglig dygtighed og personlige eksemplariske kvaliteter, og den hæder falder i god jord hos Liverpool-anføreren.

– Jeg har set, at UEFA har givet Simon og det danske lægehold ’President-prisen’ og det er både passende og velfortjent, men jeg håber også Simon ved, at han har den fulde respekt og beundring fra alle i fodboldens verden, lyder de flotte ord fra Jordan Henderson.

Liverpool og AC Milan mødes onsdag aften klokken 21 i det, der blot er de to klubbers tredje indbyrdes opgør i historien. De to tidligere indbyrdes opgør har begge været Champions League-finaler i henholdsvis 2005 og 2007.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P