2 min læsningKlopp hylder Kjær: Lyste op med ægte lederskab

Liverpool-manager Jürgen Klopp kalder Simon Kjær for en sand leder og helt, da Christian Eriksen kollapsede ved sommerens EM.

2 min læsning
Jürgen Klopp har stor respekt for den danske landsholdsanfører, Simon Kjær. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Phil Noble

Klopp fortæller om sin store respekt for Simon Kjær i sin klumme i dagens kampprogram til Champions League-kampen mod AC Milan. Især den blonde danskers ageren under Christian Eriksens kollaps under EM, gjorde stort indtryk på Liverpool-manageren, skriver klubbens hjemmeside.

Jürgen Klopp vil helst fokusere på sine egne spillere, men i anledningen af mødet med Simon Kjær og AC Milan, er han nødt til at gøre en undtagelse, forklarer han.

– Denne aften er det muligt, at Simon Kjær stiller op mod os, og dette er en person, som, jeg tror, har respekt fra hele fodbold- og sportsverden. Du genkender ægte lederskab i kriser. Jeg tror, verden anerkender dette nu mere end nogensinde med alt det, der foregår rundt om os, siger Jürgen Klopp.

Den tyske manager husker tilbage på de frygtelige scener, der udspillede sig under Christian Eriksens kollaps i Danmarks åbningskamp mod Finland ved sommerens EM. Og selvom Klopp peger på mange helte i redningen af Eriksen, var det især Simon Kjær, der gik forrest ifølge tyskeren.

– Som millioner af andre var jeg chokeret over scenerne, der udspillede sig under sommerens EM, da Christian Eriksen faldt om i Danmarks første gruppekamp. Der var mange helte den aften ikke mindst den fantastiske lægestab for det danske landshold, på stadion og efterfølgende på hospitalet. Men Simon (Kjær, red.) lyste op på denne traumatiske dag med sin egen ageren, skriver han og fortsætter:

– Ærligt talt, aner jeg ikke, hvordan han formåede at bevare roen i den situation og i stedet have klarhed i sindet til at træffe de beslutninger, han gjorde.

Selvom Jürgen Klopp har stor respekt for den danske landsholdsanfører og regner med, at Liverpools fans vil give ham en anerkendende modtagelse, pointerer han, at Simon Kjær er modstander i aftens kamp mellem Klopps Liverpool og AC Milan. Champions League-opgøret fløjtes i gang på Anfield kl. 21.00.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P