Serie A

Totti om Mourinhos ankomst til Rom: Han har taget klubben til sig

Klublegenden, Francesco Totti, roser nu AS Romas nye manager. Portugisiske José Mourinho, der lørdag rundede sin kamp nummer 1000 som manager, passer ifølge klubbens tidligere 10’er perfekt ind.

José Mourinho på sidelinjen for AS Roma i Serie A
José Mourinho tager meget af presset fra Romas spillere, siger klublegenden, Totti. Foto: Ritzau Scanpix / Vincenzo PINTO / AFP

AS Roma har fået en god start på sæsonen i Serie A, hvor José Mourinho som ny manager jagter trofæer til traditionsklubben. Tre sejre i tre kampe og en placering som nummer et i tabellen er det blevet til i denne sæson.

Og det er det helt rigtige valg, at klubben har hentet José Mourinho. Det siger Roma-legenden, Francesco Totti til La Gazetta dello Sport.

– Han er en fleksibel træner, der har vundet meget. Han er uden tvivl en stor karakter og en stor motivator, og han stiller sig op foran holdet som en lynafleder og tager presset. Og det kan være vigtigt i en klub som Roma, siger Totti til avisen.

Der er store forventninger til AS Roma i denne sæson. Klubben har blandt andre også hentet Tammy Abraham i Chelsea FC, og med Mourinho ved roret, samt en nuværende førsteplads, er snakken om et trofæ til Roma så småt begyndt i den fodboldtossede hovedstad.

– Det er for tidligt at snakke om. Selvom Juventus har fået en svag start, så kan alle de fire-fem store hold vinde. Roma og Napoli kan godt klare sig, siger Totti.

José Mourinho har to gange tidligere vundet det italienske mesterskab, da han to år i træk i Inter vandt Scudettoen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P