1 min læsningDreyer om drømmedebut: Nu har jeg to

Anders Dreyer fik med et hattrick i sin debutkamp den bedst tænkelige start i Rubin Kazan. Han sætter pris på den offensive frihed i sin nye klub.

1 min læsning
Anders Dreyer Oliver Abildgaard Rusland
Foto: Rubin Kazan.

4-0 sejr. Blot resultatet burde gøre en hver debutant glad. Men Anders Dreyer havde ekstra grund til at juble. Han scorede nemlig tre af målene mod Ural, og er naturligvis glad for debuten, der også sikrede ham kampbolden som bevis på hattricket.

– Jeg er glad. Det var en god kamp…Jeg har en lignende bold derhjemme, nu er der to. Det bliver skønt at se dem ved siden af hinanden, siger Anders Dreyer til klubbens hjemmeside.

Anders Dreyer skiftede tæt på transfervinduets lukning til den russiske klub fra FC Midtjylland, og danskeren er faldet godt til i omklædningsrummet i Rubin Kazan. Især angrebsspillet passer godt til Dreyer.

– I angrebet har vi frihed. Vi kan tage beslutninger, som vi føler, er de rigtige. Det kan jeg godt lide, siger Anders Dreyer.

Rubin Kazan med Anders Dreyer og landsmanden Oliver Abildgaard møder på mandag Zenit Sankt Petersborg hjemme. Der er altså lagt op til en topduel mod den øjeblikkelige fører af den russiske liga. Rubin Kazan er nummer fire i stillingen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P