1 min læsningZlatan Ibrahimovic scorede i comeback, da AC Milan besejrede Lazio

AC Milan vandt søndag aften 2-0 hjemme på San Siro over S.S. Lazio. Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback efter en skade og scorede samtidig til 2-0.

1 min læsning
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic er nu oppe på 84 mål og 32 assist i 132 kampe. Foto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix.

AC Milan tog søndag aften imod S. S. Lazio hjemme på San Siro i Milano. Her blev det til en sikker 2-0 sejr over klubben fra Rom.

En af de spillere som var med til at sikre sejren til den italienske Milano-klub var den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic, der scorede til 2-0.

Ibrahimovic har ikke været i kampaktion siden den 9. maj, hvor han fik en knæskade. Samme skade kostede også svenskerens EM-deltagelse.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær var slet ikke i aktion til søndagens hjemmekamp. Kjær tilbragte hele kampen på bænken for AC Milan.

Milans sejr over Lazio betyder, at de lægger sig op på en delt førsteplads med Napoli, hvor begge hold har ni point efter tre kampe.

Næste kamp for AC Milan er mod Liverpool onsdag den 15. september, hvor de spiller hjemme på San Siro. Det er første gang at Milano-klubben er med i Champions League siden 2014. Deres kamp mod Merseyside-klubben starter klokken 21.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P