Claus ChristensenJournalist

2 min læsningVM HVERT ANDET ÅR – MINDST!

De ulige år har altid været de værste for os, der holder af sport.

2 min læsning
Arsene Wenger til fodbold i Doha
Arsene Wenger til VM-kvalifikationskamp i Doha. Onsdag fortsætter hans arbejde med flere VM-slutrunder. Foto: Ritzau Scanpix
Avatar photo11. sep 2021, 07.00

I år har vi været forkælet med 2020’s udsatte arrangementer, men allerede i 2023 er den helt gal.

Der er hverken EM eller VM og nul OL-fodbold. Nationale turneringer på pause overalt i månedsvis. Ikke en bold, der rører på sig i sommervarmen.

I 2022 bliver sommeren også lang, men der venter vinterens VM trods alt lige om hjørnet.

Fodboldfolket er umætteligt

– Claus Christensen

Nu rumler FIFA igen med idéen om at give os en VM-slutrunde hvert andet år. Straks er fodboldromantikerne på barrikaderne: Det vil udvande titlen, det bliver for meget, FIFA er grådige og korrupte, jeg gider ikke se det.

Det er en automatreaktion – og jeg tror, folk lyver på Twitter og Facebook, når de skyder tanken om flere VM-slutrunder ned.

Når bolden først ruller, og Frankrig skal møde Tyskland i 1/8-delsfinalen, skal de nok sidde klar i sofaen med pilsnerøl og flæskesvær indenfor betryggende rækkevidde.

Så kom bare med VM hvert andet år!

Vi skal nok mødes på barer i Sydeuropa, på torve og pladser i Danmark, foran tv-skærmene i de små hjem for at se VM i fodbold.

Mere topfodbold, flere kampe mellem de bedste, mere drama, flere vilde diskussioner om fodboldens tilstand og fremtid. Det er helt perfekt, og det kan ikke blive for meget. Fodboldfolket er umætteligt.

Forslaget om hvert andet år er vel nærmest lidt tilbageholdende af FIFA. Der er ny dansk mester i fodbold hvert år. En Champions League-finale hvert år. Tour de France, Wimbledon, ishockey-VM hvert år. Får det os til at vrænge på næsen og bede om mindre topsport? Ikke rigtigt, vel?

Og husk på, at Danmarks chance for at blive verdensmestre i fodbold alt andet lige bliver fordoblet!

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P