Serie A

Napoli forværrer Juventus-krise

Juventus har fået en langt fra perfekt start på sæsonen, hvor de skal forsøge at generobre mesterskabet. Lørdag spillede Napoli sig til tops i Serie A efter en sejr over netop kriseramte Juventus.

Juventus har fået en langt fra god start på den nye sæson.
Napoli forværrede lørdag aften Juventus' rædderlige sæsonstart. Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Juventus uden sejr i sæsonens første tre liga-kampe.

Det lyder mest af alt som en gengivelse af en sæson før årtusindskiftet, men det er ikke desto mindre tilfældet i sæsonen 2021/22.

Lørdag var ’Den gamle dame’ på besøg hos topholdet Napoli, og selvom det var Alvaro Morata, der bragte gæsterne foran på Stadio Diego Armando Maradona, måtte Juventus atter gå fra banen uden sejr – endda helt uden point.

Efter føringsmålet tog napolitanerne nemlig over, og på mål af Matteo Politano og Kalidou Koulibaly i anden halvleg var det hjemmeholdet, der løb med de tre point.

Mens kampens resultat betyder, at Napoli spiller sig helt til tops i Serie A, betyder det også, at Juventus nu blot har et enkelt point efter sæsonens første tre sejre.

Klubben fra Torino, der vandt ni mesterskaber i træk, inden Inter i sidste sæson endeligt brød stimen, skal i aktion igen på tirsdag, når de gæster Jon Dahl Tomassons Malmö i første runde af Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P