Premier League

Lukaku sikrede Chelsea-sejr med første mål på Stamford nogensinde

Romelu Lukaku blev dobbelt målscorer for Chelsea, da den tilbagevendte belgier gjorde det til både 1-0 og 3-0 i sejren over Aston Villa.

Romelu Lukaku scorede sit første mål nogensinde på Stamford Bridge
Romelu Lukaku scorede lørdag for første gang nogensinde på Stamford Bridge, hvor det blev til to scoringer i Chelseas 3-0 sejr over Aston Villa. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Man tror det næppe, når man hører det, men Romelu Lukaku har aldrig scoret på Stamford Bridge – i hvert fald ikke før lørdag aften.

Den store belgier havde forud for lørdagens kamp mod Aston Villa scoret 318 mål i sin seniorkarriere, men ingen af dem var faldet på Stamford Bridge. Allerede efter et kvarters spil af kampen mod Aston Villa han dog brudt den lidt kedelige tendens.

En perfekt tempereret aflevering bag om Aston Villa-forsvaret fra Mateo Kovacic blev behandlet som fortjent af Lukaku til stor jubel for tilskuerne på Stamford Bridge.

Selvom Chelsea kom bedst fra start, overlod de efter føringsmålet initiativet til udeholdet, og det takkede Aston Villa for. Flere gange sværmede de om Chelsea-målmand Mendys mål, men den dygtige senegaleser holdt stand.

I starten af anden halvleg var den engelske landsholdsspiller, Tyrone Mings, i gavehumør, og med to elendige beslutninger samt en elendig tilbagelægning serverede han bolden for Mateo Kovacic, der ikke havde problemer med at fordoble Chelsea-føringen.

Scoringen slukkede forhåbningerne om point hos Aston Villa, og i stedet kunne Romelu Lukaku i overtiden fordoble sine måltotal på Stamford Bridge.

Med sejren lægger Chelsea sig i hælene på Manchester United i toppen af tabellen, hvor kun en dårligere målscore adskiller de to hold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P