Velspillende Silkeborg holder sig i den gode halvdel af tabellen – uafgjort på Brøndby Stadion

Efter en hårdt kæmpet kamp kan holdet fra Søhøjlandet tage en velfortjent uafgjort med hjem fra Brøndby Stadion.

Mark Brink scorede mod Brøndby IF.
Silkeborgs Mark Brink scorede til 0-1 efter flot oplæg fra Nicolai Vallys. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

I fredagens sene opgør på Brøndby Stadion fortsatte oprykkerne fra Silkeborg deres fine spil. Silkeborgenserne kom bedst fra start, og pressede et usikkert Brøndby mandskab tilbage på banen. Efter 19 minutter gav det pote med en stikning i dybden til Mark Brink, som sikkert udplacerede Mads Hermansen i Brøndby målet.

Senere i halvlegen kom Brøndby længere frem på banen, og sluttede halvlegen med en scoring af Simon Hedlund.

I en begivenhedsrig anden halvleg med flere store chancer i begge ender formåede begge målmænd at holde bolden ude af målet.

Dermed ligger Silkeborg stadig på sjettepladsen i Superligaen, tre point foran de forsvarende mestre Brøndby IF.