1 min læsningSolskjær: Ronaldo kommer på banen

Der har været spekuleret i, om hvorvidt Cristiano Ronaldo vil få spilletid i Manchester Uniteds første kamp efter landsholdspausen mod Newcastle. Ole Gunnar Solskjær kunne fredag eftermiddag på et pressemøde bekræfte, at Ronaldo kommer på banen.

1 min læsning
Ole Gunnar Solskjær
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United vandt 0-1 over Wolverhampton inden de gik på landsholdspause. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

En af de største overraskelser denne sommer kom, da Cristiano Ronaldo skiftede tilbage til Manchester United.

Siden portugiserens hjemkost til Manchester, har der været spekuleret i, hvornår han ville få sin debut i klubben.

På et pressemøde fredag eftermiddag kunne United-manager, Ole Gunnar Solskjær, fortælle hele verden, at Ronaldo kommer til at få spilletid i lørdagens kamp mod Newcastle.

– Han har haft en god pre-season med Juventus. Han har spillet for landsholdet, og han har haft en god uge med os. Han vil helt sikkert komme på banen på et eller andet tidspunkt, det er sikkert, sagde Ole Gunnar Solskjær på Manchester Uniteds pressemøde inden kampen mod Newcastle.

Om Ronaldo starter inde eller bliver skiftet ind i løbet kampen, finder vi ud af, når Manchester United tager imod Newcastle hjemme på Old Trafford lørdag den 11. september klokken 16.00. Kampen kan følges på TV3 Max og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P