1 min læsningMagiske Messi slog endnu en rekord i hattrick-kamp

Lionel Messi og Argentina spillede natten til fredag mod Bolivia i VM-kvalifikationen i Sydamerika. Det blev en kamp Messi sent vil glemme, da han både scorede et hattrick og samtidig fik endnu en rekord på CV’et, i en argentinsk 3-0 sejr.

1 min læsning
Lionel Messi
Lionel Messi har optrådt 153 gange i den argentinske trøje, hvor det er blevet til 79 mål og 52 assist. Foto: Juan Ignacio Roncoroni/AFP/Ritzau Scanpix.

Argentinske Lionel Messi er efterhånden oppe på så mange rekorder, at han nok ikke engang selv ved, hvor mange han har. Natten til fredag blev det dog til endnu en for den lille argentiner.

Det argentinske landshold tog hjemme imod Bolivia i deres første kamp siden tirsdagens skandaleopgør mod Brasilien. Kampen mod Bolivia skulle hurtigt vise sig at blive endnu et Messi-show.

Da kampen gik ind i det 88. minut lykkedes det nemlig Messi at score hans tredje mål i kampen og dermed fuldende hans hattrick.

Men ikke nok med at Argentina vandt 3-0 og Messi fik sit hattrick nummer 55 med hjem, så lykkedes det den lille argentinske playmaker at få endnu en rekord til samlingen.

Med tre mål i kampen mod Bolivia kan han nu kalde sig for den mest scorende spiller i Sydamerika på landsholdsniveau med hele 79 mål. To mere end den tidligere rekordindehaver, brasilianeren Pelé.

Udover at det blev en rekordkamp for Messi, var det også første gang den magiske troldmand og resten af det argentinske landshold kunne få lov til at fejre deres Copa America-sejr fra i sommer foran de argentinske tilskuere.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P