1 min læsningBenitez: Ikke hvad jeg havde forventet, da jeg kom til Everton

Rafael Benitez havde regnet med at kunne sætte et større præg på Everton-mandskabet i hans første transfervindue i klubben. Ifølge den spanske manager skyldes det dog Financial Fair Play-reglerne og manglende salg af spillere.

1 min læsning
Rafael Benitez
Rafael Benitez var en meget omtalt mand i sommer, da den tidligere Liverpool-manager officielt blev præsenteret som ny manager for rivalerne Everton. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Tilbage i juni blev Rafael Benitez udnævnt som ny manager for Everton efter Carlo Ancelotti vendte tilbage til Real Madrid.

I hans første transfervindue som manager i klubben, er det dog ikke blevet til de signings, som den spanske manager havde håbet på. Det skyldes ifølge Benitez, at Financial Fair Play-reglerne har været meget strænge.

-Vi brugte ikke mange penge, men vi har lavet nogle nogle signings. Det kunne have været bedre fordi, hvis man har penge, så kan man gøre det, men Financial Fair Play-reglerne dræbte os i det her vindue, siger Rafael Benitez til The independent.

Benitez uddyber:

-Jeg havde ikke forventet det i starten, fordi jeg tænkte, at vi kunne sælge nogle spillere, og derefter kunne vi gøre det godt i transfervinduet, siger Rafael Benitez til The Independent.

En af de spillere, som Benitez havde ønsket at komme af med, var den colombianske midtbanespiller James Rodriguez.

-Han var til salg i transfervinduet. Nu hvor kun Mellemøstens transfervindue er åben, så er det ikke let, siger Rafael Benitez til The Independent.

Everton-manageren forklarer videre, at hvis James bliver i klubben, så skal han blive bedre til en masse færdigheder.

-Jeg tror, at det gik op for ham, at han var nødt til at blive bedre til en masse ting. Hvis James (Rodriguez, red.) bliver hos os, bliver vi nødt til at finde de rigtige kampe for ham, og han er nødt til at vise sin vilje og sin lyst, siger Rafael Benitez til The Independent.

Næste gang Everton skal i aktion er mandag den 13. september, når de møder Burnley hjemme på Goodison Park.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P