LaLiga

Aguero: Messi-klausul har aldrig eksisteret

Kort efter Lionel Messi forlod FC Barcelona gik der rygter om, at Sergio Aguero skulle have en klausul i sin kontrakt, der gjorde det muligt for den argentinske angriber at forlade Barcelona, hvis Messi ikke forlængede med klubben. Det rygte afviser Aguero nu i et interview med RAC1.

Sergio Aguero og Lionel Messi
Sergio Aguero og Lionel Messi var begge med til at vinde Copa America for Argentina denne sommer. Foto: goal.com.

Da Lionel Messi på et pressemøde i august fortalte verden, at han ikke længere kunne fortsætte i FC Barcelona, gik der ikke mange timer før rygterne kørte om, at Aguero allerede ønskede at forlade den spanske klub.

Flere medier meldte om, at Aguero i sin kontrakt med Barca havde fået lavet en klausul, der ville sikre ham, at hvis den catalanske klub ikke fik forlænget med Messi, ville han kunne få ophævet sin kontrakt.

Det rygte maner Aguero nu selv til jorden i et interview med det catalanske medie RAC1.

-Jeg forstår ikke, hvorfor der har været snakket om det. Da jeg skrev under, havde Leo (Lionel Messi, red.) ikke underskrevet endnu. De var kun ved at nå til enighed. 

-Det er opfundet, at der skulle være en klausul, men den er der ikke, siger Sergio Aguero til RAC1.

Aguero er på nuværende tidspunkt ved at vende tilbage fra en lægskade, hvilket betyder, at han ikke kommer til at spille for Barcelona det næste stykke tid. 

Resten af Barca-mandskabet skal i aktion tirsdag den 14. september, hvor de indleder Champions League-gruppespillet mod Bayern München.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P