International Fodbold

Wayne Rooney: Han slår min målrekord

Englands all-time topscorer på landsholdet hedder Wayne Rooney med 53 mål. Men spørger man hovedpersonen selv, så er han helt sikker på, at Harry Kane nok skal slå hans rekord.

Wayne Rooney
Wayne Rooney nåede at spille 120 kampe for det engelske A-landshold. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix.

Den 27. juni 2016 scorede Wayne Rooney på et straffespark mod Island i en EM-slutrundekamp. Hans 53. mål for det engelske landshold. Det mål var hans sidste på landsholdet og cementerede ham som den engelske all-time topscorer.

Den 8. september 2021 scorede Harry Kane på et fremragende langskudsmål mod Polen i en VM-kvalifikationskamp. Det bragte Kane op på 41 mål for The Three Lions. Kun 12 mål efter Rooney.

I en alder af 28 år ligger det i hænderne på Kane, at han skal forsøge at slå Rooneys rekord. Og spørger man rekordindehaveren selv, så tror han på, at det nok skal ske.

-Jeg sagde, da jeg stoppede, at jeg helt sikkert forventede Harry (Kane, red.) ville få rekorden, siger Wayne Rooney til det engelske medie The Mirror.

Udover at forudsige Harry Kane som arvetager af sin rekord, brugte Manchester United-legenden også tiden på at lovprise Tottenham-angriberen.

-Han er en fantastisk spiller, en målscorer og naturligvis har han tiden på sin side. Jeg vil være den første til at lykønske ham. Rekorder er gode, selvfølgelig, men de er der for at blive slået, siger Wayne Rooney til The Mirror.

Harry Kane er med sine 41 mål placeret på en femteplads på all-time topscorerlisten. Med hans mål onsdag aften overhalede han den tidligere Ballon d’Or-vinder Michael Owen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P