Bundesligaen

Kostic afviser: Jeg strejkede ikke

Frankfurts Filip Kostic var på transfervinduets sidste dag tæt på et skifte til italienske Lazio. Det skete ikke, og selvom der efterfølgende var rygter om, at Kostic efterfølgende havde strejket, så har de rygter intet på sig, forklarer serberen selv.

Filip Kostic Serbien
Filip Kostic har i denne uge været afsted med det serbiske landshold. Foto: Novak Djurovic/Reuters/Ritzau Scanpix

Eintracht Frankfurt, SS Lazio og serbiske Filip Kostic var på transfervinduets sidste dag involveret i lidt af en opsigtsvækkende saga.

Den italienske klub forsøgte længe at købe den venstrebenede serber, men Frankfurt ville i første omgang ikke sælge, og det fik rygter til at spire om, at serberen simpelthen havde valgt at strejke for at tvinge et skifte igennem, blandt andet ved ikke at møde op til Bundesligakampen mod Arminia Bielefeld, men de rygter er ikke sande.

– Jeg elsker Eintracht Frankfurt, og jeg er taknemmelig for alt, jeg har her. Jeg var ikke mentalt klar til at præstere mod Bielefeld. Det var ikke en strejke! Jeg vil gerne undskylde til fansene, som blev misinformeret, og samtidig takke mine holdkammerater for deres støtte, skriver Kostic på sin instagram-konto.

– Der er nogle folk, som skylder mig en undskyldning, men det har vi ikke tid til at rode med, for vi har en vanskelig sæson foran os. Jeg vil forblive mentalt stærk og forsætte med at kæmpe for klubben, for holdet har brug for mig. Eintracht Frankfurt over alt! Lyder det fra serberen.

Ifølge flere kilder gik handlen mellem Frankfurt og Lazio endeligt i vasken på grund af en stavefejl i en emailadresse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P