LaLiga

Koeman: Andre var bedre end Pjanic

I forbindelse med Miralem Pjanic' skifte til Besiktas valgte spilleren fra Bosnien-Hercegovina at kritisere Barcelona-træner Ronald Koeman for hans behandling af ham. Men i et interview med den spanske avis Mundo Depotivo svarer den hollandske træner igen.

Ronald Koeman
Ronald Koeman og Barcelona har denne sommer sendt ni spillere videre fra klubben. Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix

Som en del af FC Barcelonas sparerunde valgte man forleden at sende Miralem Pjanic til tyrkiske Besiktas på en lejeaftale.

Men inden midtbanespilleren helt forlod Barca, nåede Pjanic at sende hård kritik mod sin nu tidligere træner Ronald Koeman.

Spilleren fra Bosnien-Hercegovina fortalte til det spanske medie Marca, at hollænderen ”dræbte hans selvtillid”.

Hele interviewet med Marca har floreret rundt i fodboldverden de sidste par dage, hvor mange har stillet spørgsmålstegn ved, om Koeman skulle være den rette træner for den catalanske klub.

Men i et interview med Mundo Deportivo svarer den hollandske træner nu Pjanic igen: 

– Jeg tror, der er en smule frustration fra spillerens side, hvilket jeg forstår. Men i forhold til vores måde at spille på og vores ideer med og uden bolden har han tabt kampen til de andre midtbanespillere og intet andet, siger Ronald Koeman til Mundo Depotivo.

Den hollandske træner bærer dog ikke nag og sender en sidste hilsen til Pjanic.

– Jeg ønsker ham det bedste. Det har været kompliceret. Vi har forsøgt og forsøgt, men vi har set, at der er andre spillere, som er bedre end ham, siger Koeman til Mundo Depotivo.

Ronald Koeman og FC Barcelona skal efter landsholdspausen i aktion igen, hvor de møder Bayern München tirsdag den 14. september, der er den første kamp for begge hold i dette års Champions League-turnering.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P