International Fodbold

Få timer inden skæbnekamp mod Sverige: Græsk chef siger op

Grækenland har ikke nydt den store fodboldmæssige succes, siden EM-triumfen i 2004, og nu har en af heltene fra dengang, Theodoros Zagorakis,  sagt sin stilling op som præsident for det græske fodboldforbund – blot timer før den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Sverige.

Grækenland VM kvalifiaktion
De græske spillere har fået en lidt skæv optakt til kampen mod Sverige. Foto: Laura Hasani/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis Grækenland skal med til VM, så skal de formentlig slå Sverige i onsdag aftens kamp.

Grækerne får dog ikke ligefrem en optimal optakt til den vigtige kamp, for blot timer inden kampstart har det græske fodboldforbunds præsident, Theodoros Zagorakis, trukket sig fra sin stilling. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Zagorakis, der også har siddet i Europa Parlamentet siden 2014, havde siddet på posten som præsident i fodboldforbundet siden marts, hvor han vandt 66 af i alt 68 stemmer i præsidentvalget. Umiddelbart giver han ikke nogen forklaring på den pludselige aftrædelse, men lokale medier har rapporteret, at han ikke længere kunne tolerere den situation, der mødte ham i græsk fodbold.

Den 49-årige græker var selv anfører for det græske mandskab, der til alles overraskelse vandt EM i 2004.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P