1 min læsningNaby Keita er officielt på vej tilbage til Liverpool

Det har været nogle hektiske dage i Guinea, hvor der har været kupforsøg. Det har betydet, at flere spillere fra blandt andet det guineanske landshold, hvor Naby Keita spiller, har været fanget. Men nu er der godt nyt i sagen.

1 min læsning
Naby Keita er sikkert på vej tilbage til England. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix.

Naby Keita og resten af de guineanske spillere er på vej hjem til deres respektive klubber efter et kupforsøg, der havde sat en stopper for kampen mellem Guinea og Marokko. De marokkanske spillere er angiveligt kommet hjem i går, mens Keita og holdkammeraterne fortsat manglede klarhed om situationen. De blev indkvarteret på et hotel, mens uroen i landet bredte sig. Det skriver flere Liverpool-medier, herunder This Is Anfield.

Læs mere om sagen her: Liverpools Naby Keita – en af flere spillere fanget i Guinea efter militært kupforsøg

Men i dag ser det lysere ud med at få sendt spillerne hjem, nu hvor kupforsøget de facto er mislykket. Det beretter en troværdig journalistkilde på Twitter, der endvidere har offentliggjort billeder af Keita & co. fra lufthavnen:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P