2 min læsningDaniel James: Jeg blev lidt for sikker i min spillestil

Den nyerklærede Leeds United-spiller, walisiske Daniel James, indrømmer, at han spillede for sikkert og forsigtigt i forhold til at bevare sin startplads i Manchester United efter den ellers stærke debutsæson. Det resulterede i manglende spilletid under Ole Gunnar Solskjaer's ledelse til sidst og banede vejen for et skifte til Leeds.

2 min læsning
Den walisiske landsholdsspiller Daniel James, der netop er skiftet til Leeds United indrømmer, at han ikke fik sat sit præg ordentligt i Manchester United. Foto: Vladimir Krainov, Ritzau/scanpix.

Den 24-årige og lynhurtige kantspiller, Daniel James, har netop foretaget et skifte til Leeds United, som betaler i omegnen af 28 millioner euro for offensivspilleren. Nu taler han ud om skiftet, som ifølge hovedpersonen selv kommer på rette tid i karrieren, da han de seneste to år har fået færre og færre minutter på banen. 

Læs mere: Uniteds Daniel James skifter til Leeds for stort millionbeløb

Daniel James startede ellers som lyn og torden i Manchester-klubben, hvor det blev til tre scoringer i de første fire kampe. Men senere blev det igen hverdag for den engelskfødte waliser, der kun nettede tre gange i de efterfølgende 32 kampe.

Han fortæller til flere engelske medier, at han var alt for lidt fokuseret på sine offensive kvaliteter, når han fik chancen for The Reds Devils, og det betød, at han spillede lidt for sikkert og ikke fik leveret hverken nok mål eller assist for klubben:

– Især mit direkte spil med bolden blev der mindre af. Jeg var bange for at miste den, så derfor begyndte at levere lidt mere sikre pasninger og løb. At spille sikkert i en offensiv position er farligt, når jeg jo bliver sat på banen for at score mål og lave målgivende afleveringer, forklarer han og uddyber:

– Jeg skal fokusere mere på at levere det offensive spil, som jeg er i stand til, hvilket er hele årsagen til at Bielsa (Marcelo Bielsa, red.) i Leeds har signet mig og tror på mig. En startsplads i Leeds skal jeg selvfølgelig gøre mig fortjent til, men jeg vil give den alt, hvad jeg har, siger han i et interview til The Telegraph.

Han indrømmer desuden, at Uniteds nye tilgang af klublegenden Cristiano Ronaldo og Mason Greenwood’s gode stime af præstationer, ej heller var med til at gøre spilletidssituationen mere overkommelig.

Læs også: Officielt: Ronaldo er tilbage i Manchester United

Hans nye træner i Leeds, Marcelo Bielsa, har i forbindelse med skiftet udtalt, at Daniel James passer ind i den offensive spillestil, som han praktiserer i traditionsklubben Leeds. Så nu er det bare at vente på, at ligabolden atter ruller og om Daniel James får den succes, han hungrer efter i The Peacocks. 

Daniel James & co. møder Liverpool FC på hjemmebane søndag, når der fløjtes til kamp klokken 17:30.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P