Premier League

Officielt: Ronaldo er tilbage i Manchester United

Tirsdag er det blevet officielt, at Cristiano Ronaldo atter er Manchester United-spiller. Den portugisiske megastjerne har fået en toårig kontrakt med en option på yderligere et år.

Cristiano Ronaldo er officielt tilbage i Manchester United
Fredag kom det frem, at Ronaldo var på vej tilbage til Manchester United - nu er det officielt. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det kommer ikke som den store overraskelse, men tirsdag kunne Manchester United officielt præsentere Cristiano Ronaldo som ny spiller i klubben.

Den engelske storklub havde allerede fredag offentliggjort, at klubben var nået til enighed med Ronaldos tidligere arbejdsgiver – Juventus – men nu er de personlige vilkår med Ronaldo også på plads, og den 36-årige portugiser får en kontrakt for de kommende to sæsoner med en option på yderligere én sæson.

-Manchester United er en klub, som altid har haft en speciel plads i mit hjerte, og jeg har været overvældet af alle de beskeder, jeg har modtaget siden offentliggørelsen i fredags, siger Ronaldo og fortsætter:

-Jeg kan ikke vente med at skulle spille på Old Trafford foran et fyldt stadion og se alle fansene igen. Jeg ser frem til at slutte mig til holdet efter landskampene, og jeg håber, at vi har en succesfuld sæson i vente, lyder det fra portugiseren.

Hos Manchester United kommer Cristiano Ronaldo til at spille under Ole Gunnar Solskjaers ledelse. De to nåede at spille sammen i Manchester United i fire sæsoner.

-Man løber tør for ord, når man skal beskrive Cristiano. Ikke alene er han en fantastisk spiller, men han er også et godt menneske. At have ønsket og evnen til at spille på øverste niveau så længe kræver en meget speciel person, lyder det fra Solskjaer.

– Jeg er ikke i tvivl om, at han fortsat vil imponere os alle, og hans erfaring bliver vital for de yngre spillere i truppen. Ronaldos tilbagekomst viser den unikke appel, som denne klub besidder, og jeg er er så glad for, at han kommer hjem til hvor, det hele startede fortæller Solskjaer.

Solskjaer og Ronaldo nåede i alt at spille 32 kampe og 1164 minutter sammen i den røde Manchester United-trøje.

Et af de største spørgsmål i forbindelse med Ronaldos tilbagevenden til Old Trafford er trøjenummeret. I sin første periode i klubben blev han nærmest synonym med nummer 7, men det nummer har Edinson Cavani i øjeblikket.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P