1 min læsningFærøsk U21-mandskab overraskede mod stjernespækkede franskmænd

I EM-kvalifikationen for U21-landshold lykkedes det for det færøske landshold at få 1-1 mod Frankrig, der havde flere prominente navne med fra start.

1 min læsning
Færøerne mod Frankrig i U21-landsholdsregi
Efter aftenens 1-1 resultat mellem det færøske og franske U21-landshold, ligger de to lande nu af point i deres pulje med fire hver. Foto: fff.fr.

Efter en god start fra det franske landshold, der scorede til 0-1 efter blot otte minutter, lykkedes det miniputnationen Færøerne at få scoret kort inde i anden halvleg. Det sikrede dem et sensationelt resultat på 1-1.

Kigger man på det franske mandskab, var det ikke et hvilket som helst hold, de stillede op med. Her kunne man blandt andet finde profiler som Leeds-målmand Illan Meslier, Pierre Kalulu fra AC Milan samt Nice-profilen og Dolbergs holdkammerat Amine Gouiri.

Men det helt store navn var den nyerhvervede Real Madrid-spiller Eduardo Camavinga.

Det blot 18-årige franske supertalent blev denne sommer solgt til kongeklubben fra Madrid for 31 millioner euro efter længere tids spekulationer om, hvor han ville havne.

Hans tilstedeværelse på banen var dog ikke nok for det franske landshold, der altså måtte nøjes med et point på udebane mod Færøerne.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P