International Fodbold

Bekræftet: Verdens største landskamp suspenderet

Kampen mellem Brasilien og Argentina er nu officielt suspenderet. Dermed bliver der ikke spillet landskamp i Brasilien denne søndag.

Brasilien mod Argentina
Billeder fra endnu en stor skandale i sydamerikansk fodbold. Foto:Nelson Almeida/AFP/Ritzau Scanpix.

Den største sydamerikanske kamp i VM-kvalifikationen, kampen mellem Brasilien og Argentina, nåede blot at blive fem minutter gammel før den pludselig blev afbrudt.

Det skyldes, at det brasilianske fodboldforbund og den brasilianske regering ikke ville tillade at lukke spillere ind fra den engelske Premier League. 

Tidligere på dagen havde der ellers været forhandlinger mellem det sydamerikanske fodboldforbund CONMEBOL og Brasilien om hvorvidt de fire argentinere, Emiliano Martinez, Giovani Lo Celso, Cristian Romero og Emiliano Buendia, måtte rejse med og deltage i kampen. Derudover havde det internationale fodboldforbund FIFA også været inde over. 

Fra FIFA’s side var der givet accept til, at de fire argentinere måtte rejse med og deltage i kampen. Derfor virkede det som om, at der ingen problemer var, og Argentina havde derfor til kampstart sat tre af dem i startopstillingen.

Kampen nåede dog kun at blive fem minutter gammel før en brasiliansk official gik på banen for at afbryde spillet. Derefter opstod der stor tumult, og det argentinske landshold – med Lionel Messi i front – vandrede ud af banen og ned mod omklædningsrummet. 

Kampen er officielt suspenderet, og mens vi venter på det endelige udfald, foregår der absurde scener på banen.

Brasilianerne er opsatte på at spille, og for at holde sig i gang spiller de netop nu en træningskamp mod hinanden, som bliver vist live på TV3Sport.

Alt tyder dog på, at kampen ikke bliver genoptaget, og vi her på campo.dk vælger derfor ikke at opdatere yderligere fra dette sorte kapitel i sydamerikansk fodbolds historie i denne omgang.

Vi vil selvfølgelig fortsætte med at skrive relevante nyheder, såfremt der skulle komme noget nyt.

Det vil i kunne læse mere om i ugens løb.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P