Engelsk landsholdshelt var ikke interesseret i West Ham-retur

England vandt her til aften 4-0, hvor blandt andet Jesse Lingard scorede to mål og lavede en assist. Ligeledes går rygterne nu på, at den engelske landsholdsspiler skulle have afvist et permanent skifte til West Ham denne sommer.

Jesse Lingard
Jesse Lingard nåede at score ni mål og lave fire assists i 16 optrædener for West Ham. Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

For første gang siden EM-finalen skulle England her til aften igen spille hjemme på det legendariske Wembley.

Allerede efter 18 minutter skulle en af aftenens hovedpersoner for første gang vise sine kvaliteter, da Jesse Lingard sendte England i front 1-0.

Inden kampens slutfløjt havde Manchester United-spilleren markeret sig yderligere med både et mål og en assist og var dermed hovedaktøreren i Englands 4-0 sejr over Andorra.

Men Lingards præstationer på banen er ikke det eneste, som har taget overskrifterne her til aften.

Ifølge det engelske medie Daily Star så skulle West Ham nemlig ikke have forsøgt at hente Lingard denne sommer, selvom den engelske landsholdsspiller ellers havde vist sig fornemt frem hos The Hammers i sidste sæson.

Grunden til dette skyldes, at Lingard skulle have informeret West Hams-klubejer, David Sullivan, om, at han ikke var interesseret i et skifte til klubben fra London.

Det har dog indtil videre ikke været den store gevinst for Jesse Lingard at blive i Manchester United, hvor det foreløbigt kun er blevet til fire minutters spilletid i den indeværende sæson.

Harry Kane stjal også lidt fokus i 4-0 sejren, da han scorede på straffe og dermed kom op på 40 mål. Det bringer Kane op på en samlet femteplads på all-time topscorerlisten. Nu kun 13 mål fra Wayne Rooney på førstepladsen.