Premier League

Sky: Aurier overvejer Arsenal

Selvom transfervinduet i England er lukket, kan klubberne stadig hente transferfrie spillere, og det er Serge Aurier, der dermed potentielt kan skifte til Arsenal.

Serge Aurier kan være på vej til Arsenal
Serge Aurier skulle efter sigende være åben for et skifte til Arsenal. Foto: Tottenham Hotspur

En opsigtsvækkende kontrakt kan være på vej i England.

På sidste dag af transfervinduet blev Tottenham og Serge Aurier enige om at ophæve ivorianerens kontrakt, der ellers løb sæsonen ud. Uden kontrakt er Aurier fri til at skrive kontrakt med en anden klub, og sådan en klub kunne potentielt være Tottenhams største rival – Arsenal.

Tottenham forsøgte transfervinduet igennem at finde en ny klub til Aurier, men da det ikke lykkedes, blev parterne enige om at ophæve kontrakten. Aurier håber ifølge Sky Sports at finde en ny klub i England, og han skulle ifølge det britiske medie ikke være bleg for at tage ’det forbudte skridt’ til rivalerne fra Nordlondon.

Arsenal har i denne sæson brugt Cédric Soares på højre back, mens Calum Chambers tidligere har vikarieret på positionen.

Tidligere har Sol Campbell taget skridtet fra Tottenham til Arsenal, mens William Gallas i 2010 tog turen den modsatte vej.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P