AaB viste klasseforskellen: Smadrede seriehold 13-0

I en udebanekamp i Voldsmose på Fyn fik AaB gjort det klart, at der var stor niveauforskel mellem Superliga og Serie 1.

AaB
Kampen bød på hele syv forskellige målscorer fra AaB. Foto: aabsport.dk.

Sydbank Pokalens anden runde er blevet skudt i gang, hvor flere lavt rangerede hold har været i aktion.

Et af de hold var FIUK Odense, som skulle møde superligaholdet AaB. Det blev en kamp, hvor pokaloverraskelsen aldrig var tæt på at finde sted.

Efter 14 sekunder fandt AaB’s Kasper Kusk nemlig allerede netmaskerne og herfra var det opadbakke for holdet fra Voldsmose. Fynboerne fik kæmpet sig til pause med resultatet 0-5, men anden halvleg skulle blive langt værre end den første.

Her lykkedes det superligaholdet fra Aalborg at lave otte mål yderligere, og da kampen var slut havde første målscorer Kasper Kusk lavet hele fire mål.

Holdet fra Odense måtte derfor tage sig til takke med et 0-13 nederlag, mens AaB kan se frem til, hvem næste modstander i pokalen bliver.