Premier League

Officielt: Chelsea udlejer endnu et flop

Engelske Danny Drinkwater skifter fra Chelsea til Reading på en lejeaftale. Det er Drinkwaters fjerde lejeophold siden skiftet til de nykårede Champions League-vindere.

Danny Drinkwater
Den tidligere Leicester City-profil har haft en nedadgående kurve siden skiftet til Chelsea, hvor det kun er blevet til 24 kampe. Foto: chelseafc.com.

Samme dag som Chelsea udlejede Tiemoué Bakayoko til AC Milan, har London-klubben sendt endnu et af deres dyre flopkøb afsted på lån.

Denne gang drejer det sig om den tidligere engelske landsholdspiller Danny Drinkwater, der er røget en tur til Reading i The Championship.

31-årige Drinkwater, der sammen med Chelsea-spilleren N’Golo Kanté helt sensationelt vandt det engelske mesterskab med Leicester City i sæsonen 15/16, har aldrig opnået samme succes for The Blues, som den løbestærke og vellidte franskmand. 

Læs også: AC Milan lejer gammel kending i Chelsea

Sidste sæson var englænderen, der blev hentet til London for knap 380 millioner danske kroner i 2017, udlejet til tyrkiske Kasimpasa, hvor det blot blev til 11 optrædener.

Ligeledes bød de to tidligere lejeophold hos Aston Villa og Burnley kun på i alt fem kampe for Danny Drinkwater, der altså nu skal forsøge at genfinde melodien i Reading.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P