3F Superligaen

OB henter nordmand transferfrit

OB har bekræftet, at de har skrevet kontrakt med norske Nicholas Mickelson, som slutter sig til fynboerne ved årsskiftet.

OB's fans får til nytår fornøjelsen af en ny højreback.
OB's fans får til nytår fornøjelsen af en ny højreback. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

OB har været et smut i norske Strømsgodset, hvor de henter den unge højreback Nicholas Mickelson.

Fynboerne får først glæde af den 22-årige nordmand ved årsskiftet, men til gengæld kan de glæde sig over, at de ikke skal betale nogen transfersum, da hans kontrakt med Strømsgodset udløber netop ved nytår.

-OB er en stor klub, så jeg glæder mig til at spille foran et stærkt publikum i en bedre liga på et højere niveau. Jeg glæder mig til at møde fansene og spille i Odense. Fans i OB kan se frem til en spiller, som gerne vil have bolden, og som bidrager til at skabe chancer og resultater, siger Nicholas Mickelson til OB’s hjemmeside.

Michelson, der har rødder i både Thailand og Norge, har repræsenteret Norge fem gange på u21-niveau. Højrebacken har fået sin fodboldopdragelse i HamKam, inden han i januar 2019 sluttede sig til Strømsgodset.

I øjeblikket har OB Robin Öström, Alexander Juel Andersen og Ryan Johnson Laursen, som alle spiller højreback, i truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P