1 min læsningOB henter nordmand transferfrit

OB har bekræftet, at de har skrevet kontrakt med norske Nicholas Mickelson, som slutter sig til fynboerne ved årsskiftet.

1 min læsning
OB's fans får til nytår fornøjelsen af en ny højreback.
OB's fans får til nytår fornøjelsen af en ny højreback. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

OB har været et smut i norske Strømsgodset, hvor de henter den unge højreback Nicholas Mickelson.

Fynboerne får først glæde af den 22-årige nordmand ved årsskiftet, men til gengæld kan de glæde sig over, at de ikke skal betale nogen transfersum, da hans kontrakt med Strømsgodset udløber netop ved nytår.

-OB er en stor klub, så jeg glæder mig til at spille foran et stærkt publikum i en bedre liga på et højere niveau. Jeg glæder mig til at møde fansene og spille i Odense. Fans i OB kan se frem til en spiller, som gerne vil have bolden, og som bidrager til at skabe chancer og resultater, siger Nicholas Mickelson til OB’s hjemmeside.

Michelson, der har rødder i både Thailand og Norge, har repræsenteret Norge fem gange på u21-niveau. Højrebacken har fået sin fodboldopdragelse i HamKam, inden han i januar 2019 sluttede sig til Strømsgodset.

I øjeblikket har OB Robin Öström, Alexander Juel Andersen og Ryan Johnson Laursen, som alle spiller højreback, i truppen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P