Silkeborg tildeler Randers sæsonens første nederlag

Et særdeles velspillende Silkeborg-mandskab blev det første hold i sæsonen, der tog alle tre point med fra en kamp mod Randers FC, da de hjemme på Jysk Park slog kronjyderne 2-1.

Silkeborg slår Randers 2-1
Silkeborg tildeler Randers sæsonens første Superliga-nederlag. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Da Silkeborg søndag eftermiddag tog mod Randers FC hjemme på Jysk Park, var det et opgør mellem to hold, der blot havde tabt henholdsvis en enkelt og ingen kampe indtil videre i Superligaen.

Den statistik er nu udlignet, da hjemmeholdet fra Silkeborg ganske fortjent slog det kronjyske tophold med 2-1.

Tilbagevendte Nicklas Helenius åbnede efter 26 minutters spil scoringen, da han pludselig fik alt for meget plads omkring straffesparkspletten. Kort efter pausen var Stefan Thordarson pludselig alene igennem mod Randers-målet, og uselvisk spillede han den på tværs til Nicolai Vallys, der nemt kunne fordoble føringen.

Selvom Vito Hammershøy-Mistrati kort efter fik reduceret til 2-1 efter et langt indkast, blev det ikke til flere scoringer, selvom begge hold havde muligheder.

Dermed blev Silkeborg det første hold, der slår Randers FC i denne sæsons Superliga, og samtidig rykker holdet fra Søhøjlandet op i top-seks med ti point. I top-seks er Randers også, de indtager således Superligaens tredjeplads.