1 min læsningSeks danskere på banen da Malmö tabte til Hammarby

Malmö var uden anfører Jonas Knudsen i søndagens opgør mod Hammarby, men ikke desto mindre var der hele seks danskere på banen fra start i opgøret.

1 min læsning
Foto: Ritzau Scanpix / Agency/Janerik Henriksson

Det er ikke sjovt at score selvmål, og slet ikke mod de forsvarende mestre.

Danske Bjørn Paulsen lever formentlig med sit udlignende selvmål, for i sidste ende kunne han sammen med Hammarby sende Malmö hjem til Skåne med et 2-1-nederlag.

Bjørn Paulsen startede sammen med Mads Fenger og målmand David Ousted inde for Hammarby, som hjemme på Tele2 Arena i Stockholm tog imod Jon Dahl Thomassons tropper fra Malmö, hvor både Anders Christiansen, Lasse Nielsen og Søren Rieks startede inde.

Det var dog hjemmeholdet fra Hammarby, der kom bedst fra start, da de allerede efter to minutter bragte sig foran ved Gustav Ludwigson, der var blevet sendt i dybden af Mads Fenger. Fire minutter senere blev et frispark fra Anders Christiansen dog snittet i eget net af Bjørn Paulsen.

Længe så det ud til at blive pointdeling, men tæt under mål dukkede Astrit Selmani 20 minutter før tid op og gjorde det til slutresultat 2-1 til Hammarby.

Med sejren spiller Hammarby sig op på Allsvenskans femteplads, mens Malmö glippede mulighed for at bringe sig á point med AIK på rækkens dukseplads.

Timeline

Notifications

Notifikationer