VM 2022

1 min læsningManchester City suspenderer Mendy efter alvorlige sigtelser

Politiet i Cheshire bekræfter, at Benjamin Mendy er sigtet for fire voldtægter og et seksuelt overfald. Han er tilbageholdt af politiet og skal fredag for retten.

1 min læsning
Manchester City Mendy Pep
Der går lidt tid før City kan gøre brug af Benjamin Mendy igen. Han er nemlig blevet suspenderet i klubben. Han var senest i aktion for Manchester City mod Tottenham. I den seneste kamp mod Norwich City sad han på bænken i hele kampen. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

De engelske mestre har netop udsendt et statement på klubbens hjemmeside. Benjamin Mendy – klubbens franske venstreback – er nemlig blevet sigtet af politiet. Det har fået de engelske mestre til øjeblikkeligt at suspendere spilleren.

Hvad sigtelsen går ud på, melder klubben intet om. Man har i stedet udsendt følgende meddelelse:

– Manchester City kan bekræfte, at Benjamin Mendy er blevet suspenderet, efter at han i dag er blevet sigtet af politiet, mens han venter på en undersøgelse.

– Sagen er underlagt en retssag, og klubben kan derfor ikke komme med yderligere kommentarer, før denne proces er afsluttet.

Politi: Mendy sigtet for fire voldtægter og et seksuelt overfald

Politiet i Cheshire har meldt ud, at Mendy er blevet sigtet for fire tilfælde af voldtægt og et seksuelt overfald.

I alt tre forskellige kvinder – alle over 16 år – har anmeldt den 27-årige franskmand for de fem tilfælde. Politiet oplyser desuden, at episoderne skulle være sket mellem oktober 2020 og august i år.

Benjamin Mendy er nu tilbageholdt af politiet og bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag i Chester Magistrates’ Court i Manchester.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer