Premier League

Manchester City suspenderer Mendy efter alvorlige sigtelser

Politiet i Cheshire bekræfter, at Benjamin Mendy er sigtet for fire voldtægter og et seksuelt overfald. Han er tilbageholdt af politiet og skal fredag for retten.

Manchester City Mendy Pep
Der går lidt tid før City kan gøre brug af Benjamin Mendy igen. Han er nemlig blevet suspenderet i klubben. Han var senest i aktion for Manchester City mod Tottenham. I den seneste kamp mod Norwich City sad han på bænken i hele kampen. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

De engelske mestre har netop udsendt et statement på klubbens hjemmeside. Benjamin Mendy – klubbens franske venstreback – er nemlig blevet sigtet af politiet. Det har fået de engelske mestre til øjeblikkeligt at suspendere spilleren.

Hvad sigtelsen går ud på, melder klubben intet om. Man har i stedet udsendt følgende meddelelse:

– Manchester City kan bekræfte, at Benjamin Mendy er blevet suspenderet, efter at han i dag er blevet sigtet af politiet, mens han venter på en undersøgelse.

– Sagen er underlagt en retssag, og klubben kan derfor ikke komme med yderligere kommentarer, før denne proces er afsluttet.

Politi: Mendy sigtet for fire voldtægter og et seksuelt overfald

Politiet i Cheshire har meldt ud, at Mendy er blevet sigtet for fire tilfælde af voldtægt og et seksuelt overfald.

I alt tre forskellige kvinder – alle over 16 år – har anmeldt den 27-årige franskmand for de fem tilfælde. Politiet oplyser desuden, at episoderne skulle være sket mellem oktober 2020 og august i år.

Benjamin Mendy er nu tilbageholdt af politiet og bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag i Chester Magistrates’ Court i Manchester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P