LaLiga

Ansu Fati nærmer sig comeback i Barcelona

FC Barcelona har netop bekræftet, at Ansu Fatu er tilbage på træningsbanen. Dermed kan den spanske landsholdspiller snart få comeback.

Ansu Fati var helt klar, da FC Barcelona tilbage i juni præsenterede klubbens nye trøjer forud for starten på 21/22-sæsonen. Nu er han tæt på at kunne gøre comeback efter otte måneder. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona har netop bekræftet, at Ansu Fati er tilbage i træning med resten af truppen. Dermed kan den unge landsholdspiller snart gøre comeback på banen, hvor det indtil videre er blevet til 31 LaLiga-kampe og 11 mål.

Den nu 18-årige kantspiller med rødder i Guinea-Bissau, har haft en ufrivillig pause væk fra fodbolden på otte måneder, da fire operationer i knæet har været den virkelighed, Ansu Fati har måtte forholde sig til.

I de catalanske medier lyder meldingen på, at kantspilleren kan gøre comeback i midten af september – nærmere bestemt mod Sevilla den 11. september.

Forældrene måtte involveres før debuten blev en realitet
I 2019 debuterede den dengang 16-årige Fati for FC Barcelonas førstehold. Inden kampen måtte hans forældre dog involveres. Den unge fodboldspiller var nemlig betegnet som mindreårig og måtte derfor – ifølge det spanske fodboldforbund – ikke spille kamp i de sene aftentimer uden forældrenes accept.

Accepten blev givet og dengang blev han med sine 16 år og 300 dage den næstyngste debutant i FC Barcelonas historie – og den yngste debutant siden 1941.

Fati nåede fire spanske a-landsholdskampe med et mål til følge, inden knæskaden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P