1 min læsningJannik Vestergaard siger farvel til Southampton

Rygterne har svirret de seneste dage, men endnu er intet officielt. Nu skriver Jannik Vestergaard dog selv farvel til Southampton, og et skifte til Leicester ser derfor mere og mere sandsynligt ud.

1 min læsning
Jannik Vestergaard lader til at være tabt for Southampton. Foto: Franzi 7

Det lader til, at Kasper Schmeichel snart får en ny dansk holdkammerat.

Flere medier har på det seneste meldt om en Leicester-interesse i den danske landsholdsspiller, Jannik Vestergaard, og selvom hverken Leicester eller Southampton har bekræftet forhandlinger, har Jannik Vestergaard nu selv taget bladet fra munden.

– Efter tre år er det på tide for mig at smutte. Det har været en fornøjelse og en ære at dele bane og omklædningsrum med en gruppe mennesker, som jeg nu betragter som mine venner, skriver Vestergaard på Instagram og fortsætter:

– Tak til alle fansene, spillernem, hver og en fra staben på Stablewood og St. Mary’s. Det har været en tur med opture og nedture, men jeg er vokset både som spiller og som mand, siden jeg kom til for tre år siden. Jeg ønsker jer alle og klubben the bedste i sæsonen og i fremtiden, lyder det fra Vestergaard.

Den 29-årige dansker har var specielt i den seneste sæson en stor faktor for Southampton, hvor han med 30 kampe – heraf fuld tid i de 28 – og tre scoringer var et fast inventar i ’The Saints’ defensiv.

Hos Leicester, hvor Kasper Schmeichel netop er blevet gjort til klubkaptajn, er både Wesley Fofana og Jonny Evans ude med skader, hvorfor et indkøb af en midterforsvarer ikke virker helt i skoven.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P