Premier League

Manchester City forlænger med John Stones

John Stones havde kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Manchester City, men de engelske mestre har nu sikret sig en underskrift, der holder den engelske landsholdsspiller i klubben helt til 2026.

Manchester City forlænger med John Stones
Der var lutter smil, da John Stones og Manchester City tirsdag kunne præsentere en femårig kontraktforlængelse. Foto: Manchester City FC

John Stones og Manchester City lader til at være et godt match.

Den 27-årige englænder har i sine fem år i klubben siden sit skifte fra Everton i 2016 vundet tre engelske mesterskaber, men alligevel  var forsvarsspilleren på vej ind i sit sidste kontraktår med klubben. Det er der nu lavet om på.

Tirsdag kunne Manchester City således meddele, at de forlænget Stones’ kontrakt med fire år, så den nu løber til 2026.

-Jeg elsker at være en del af den her trup. Der er så mange kvalitetsspillere her, og jeg ved, at vi kan blive ved med at vinde trofæer, hvilket er min hovedfokus, lyder det fra John Stones, der mere end tilfreds med at arbejde med Pep Guardiola.

-Det er en drøm at arbejder med manageren. Han har lært mig så meget om spillet, og jeg føler, at jeg lærer noget nyt hver eneste dag. Den succes, vi har haft de seneste fire år, har været utrolig. At være en del af det, har været en drøm, og jeg vil bare gerne fortsætte med at vinde, forklarer Stones.

John Stones spillede i sidste sæson 22 af Citys 38 Premier League kampe, hvor det desuden blev til i alt fire mål.

Sammen med Rúben Dias, Aymeric Laporte og Nathan Aké udgør Stones den gruppe af midterforsvarer, som manager Pep Guardiola har til rådighed frem mod titelforsvaret, der starter ude mod Tottenham på søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P