Bundesligaen

Bayerns Salihamidzic bekræfter: Vi kigger på Haaland

Dortmunds Erling Haaland er en populær herre, som flere europæiske topklubber efter sigende holder et særdeles skarpt øje med, og det gælder også Bundesligarivalerne fra Bayern München.

Erling Haaland scorede tre gange i pokalkampen mod SV Wehen
Dortmunds Erling Haaland er en målfarlig herre. Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

Det ville langt fra være første gang.

Det skete med Mats Hummels, Mario Götze og Robert Lewandowski, og Erling Haaland kunne blive den næste spiller, der tager det kontroversielle skridt fra BVB Dortmund til storebroderen Bayern München.  

I hvert fald bekræfter Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, at de tyske mestre kigger i retning af den målfarlige nordmand.

-Han er selvfølgelig en topspiller, en super dreng, hører jeg. 60 kampe og 60 mål, så kigger man altså, ellers ville vi jo være fuldstændig amatører. Det er en topspiller, som hele verden formentlig vil have,” siger Salihamidzic til det tyske medie Sport1.

21-årige Erling Haaland har blot spillet halvanden sæson for Dortmund. Lørdag spillede han hele Dortmunds pokalkamp mod SV Wehen Wiesbaden, og med tre mål var han den eneste spiller, der kom på måltavlen i kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P