Europæisk Fodbold

Andreas Cornelius skifter til tyrkisk fodbold

Efter to sæsoner på lån hos Parma skifter Andreas Cornelius til tyrkisk fodbold, hvor han Trabzonspor bliver danskerens sjette professionelle klub.

Andreas Cornelius er på vej til Tyrkiet
Andreas Cornelius er meget tæt på tyrkiske Trabzonspor. Foto: Trabzonspor

Det bliver ikke til Serie B-fodbold for danske Andreas Cornelius i denne omgang.

Godt nok var den danske landsholdsangriber med til at rykke ned fra Serie A med Parma i den forgangne sæson, men den store dansker lader nu til at skifte til tyrkiske Trabzonspor.

Den tyrkiske klub har i hvert fald lagt en video på facebook, hvor den tidligere FC København-spiller sidder i klubbens trøje. Parma har dog endnu ikke bekræftet handlen.

Andreas Cornelius har de seneste to år tørnet ud for Parma på en lejekontrakt, der 1. juli i år blev permanent. Kontrakten varede egentlig yderligere tre år, men den ser altså ikke ud til at blive aktuel.

En pudsig detalje ved skiftet er, at Trabzonspor tidligere på sommeren også hentede den ivorianske angriber Gervinho i Parma, og de to spillere bliver derfor genforenet i de nordlige Tyrkiet. Gervinho og Andreas Cornelius nåede at spille 39 kampe sammen i Serie A i den to forgangne sæsoner.

Trabzonspor sluttede som nummer fire i den tyrkiske liga, og i torsdags spillede de 3-3 hjemme mod norske Molde i kvalifikationen til Conference League. Returopgøret spilles på torsdag, mens tyrkerne åbner den hjemlige liga på mandag med en udekamp mod Yeni Malatyaspor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P