3F Superligaen

Maxsø starter mod FC København

Andreas Maxsø har været fraværende i Brøndbys seneste to superligakampe, men stopperen er tilbage til derbyet mod FC København.

Brøndbyspillere i jubel
Brøndby har Andreas Maxsø og klubbens to nyerhvervelser med til derbyet mod FC København. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Andreas Maxsø var meldt så godt som tabt for Brøndby IF, men søndag starter han alligevel inde, når de forsvarende mestre møder rivalerne fra FC København.

Den 27-årige Brøndby-stopper har ikke været involveret i klubbens to seneste superligakampe mod henholdsvis Viborg FF og Vejle Boldklub, da et klubskifte var på trapperne.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Klubben fra Vestegnen havde selv meldt ud, at et skifte var nært forestående, men fredag kunne de berette, at den potentielle køber havde trukket sig fra aftalen.

På rygtebasis er det den russiske klub FK Rostov, der har været kædet sammen med et køb af Andreas Maxsø, men det er ikke bekræftet fra Brøndbys side.

Brøndby gør i sæsonens første københavnerderby også brug af de to nyerhvervelser Mathias Greve og Kevin Tshiembe, der kom til klubben fra henholdsvis Randers FC og Lyngby i onsdags.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P