International Fodbold

Zinckernagel rykker ikke med Watford i Premier League

Danske Philip Zinckernagel skiftede i januar fra Bodø/Glimt i Norge til Championship-klubben Watford. Det engelske mandskab sikrede sig oprykning til Premier League, men tilværelsen i Premier League bliver uden danskeren, som i stedet er blevet lejet ud til Championship-klubben Nottingham Forest.

Philip Zinckernagel skal spille 2021-2022-sæsonen på udlån i Nottingam Forest
Philip Zinckernagel kan allerede søndag få debut for sin nye klub. Foto: Nottingham Forest

Selvom han var med til at sikre oprykning, bliver det ikke i første omgang til Premier League debut for Philip Zinckernagel.

Den tidligere SønderjyskE-, Helsingør- og HB Køge-spiller spillede 20 kampe i Championship for Watford i den forgangne sæson, men selvom han med blandt andet et mål og fem assist var med til at sikre ’The Hornets’ oprykning, går turen nu i stedet til Nottingham, hvor en lejekontrakt for hele 2021-2022-sæsonen venter.

-Jeg er virkelig glad for at skulle spille for de bedste fans i Championship. Jeg er kommet for at spille og hjælpe klubben med at opnå sine mål. Championship er verdens hårdeste liga, og vi skal forsøge at være konsistent, lyder det fra den 26-årige dansker.

Mens Watford i sidste sæson sikrede sig direkte oprykning til Premier League med en andenplads, måtte Nottingham Forest tage til takke med en placering som nummer 17 ud af Championships 24 mandskaber.

Philip Zinckernagel kommer til at bære trøjenummer 11 for Forest, og allerede lørdag eftermiddag træner han for første gang med i sin nye klub. Dermed har offensivspilleren også mulighed for at få debut, når de rødblusede fra Nottingham åbner Championship-sæsonen søndag ude mod Coventry City.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P