1 min læsningKeeper stopper i Esbjerg

I en gensidig aftale er Esbjerg fB og målmanden Mads Kikkenborg blevet enige om at ophæve samarbejdet.

1 min læsning
Målmanden Mads Kikkenborg har fået ophævet sin kontrakt hos Esbjerg fB
Mads Kikkenborg spillede hele kampen i sæsonåbneren mod Vendsyssel FF, hvor han blandt andet leverede en straffesparksredning. Foto: Esbjerg fB

Der er godt gang i svingdørene hos traditionsklubben Esbjerg fB, og nu siger vestjyderne farvel til målmanden Mads Kikkenborg.

Kikkenborgs kontrakt løb ellers hele tre år yderligere, men i en gensidig aftale er de to parter blevet enige om at ophæve kontrakten, så den 21-årige målmand nu kan se sig om efter en ny arbejdsgiver.

-Jeg har haft mange gode år i EfB, men tiden er inde til, at jeg nu tager et nyt skridt i min karriere. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske holdet og klubben alt det bedste i sæsonen, lyder det fra den nu tidligere EfB’er.

Mads Kikkenborg spillede sæsonens første kamp for Esbjerg i Nordic Bet Ligaen, da det blev til 1-1 mod Vendsyssel FF, mens han var helt ude af truppen, da holdkammeraterne søndag tabte 3-1 til FC Helsingør.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P