3F Superligaen

Officielt: FCM-keeper underskriver ny lang kontrakt

FC Midtjylland forlænger med Elias Olafsson.

Foto: Daniel Stentz/ FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger kontrakten med Elias Olafsson.

Det meddeler klubben lørdag formiddag.

Den nye aftale strækker sig til sommeren 2029.

– Elias har bevist sig på den øverste hylde i Superligaen og internationalt. Han får den her kontraktforlængelse, fordi han toppræsterer og stadig kan blive endnu bedre, lyder det fra klubbens fodbolddirektør, Peter Sand.

– Han har været tålmodig via forskellige udlejninger, for så at slutte af med at udvikle sig rigtig positivt i Mafra i den forgangne sæson. Elias bliver bedre og bedre, og er en målmand med et kæmpe potentiale. Vi glæder os over, at han nu har skrevet under på en ny lang kontrakt, hvilket er fuldt fortjent.

Fra hovedpersonen selv er der også udelukkende jubel over den nye aftale.

– Det er en fantastisk følelse. Midtjylland er et godt sted at være, og jeg glæder mig til at opnå store ting med klubben, lyder det fra den islandske landsholdskeeper.

– Min udvikling har været god. Jeg føler, jeg har rykket mig meget både som person og spiller. Jeg har lært mig selv at kende, og jeg står et godt sted lige nu. Den plan, der blev lagt for mig, har virket. Jeg har hele tiden troet på, at jeg på et eller andet tidspunkt ville komme til at stå her som førstekeeper. Jeg er glad og stolt over de ting, jeg er gået igennem.

FC Midtjylland skal have ny bestyrelsesformand

– Sulten er kæmpestor. Jeg vil vinde så mange titler som muligt. Da vi vandt Pokalen i 2022, var jeg skadet, så jeg mangler stadig at prøve det for alvor. Med det hold, vi har, skal vi kæmpe med om titler hvert år og samtidig levere i Europa. Jeg synes personligt, vi har det bedste hold i Superligaen, siger Elias Olafsson, som står noteret for 53 førsteholdskampe i det midtjyske.

Elias Olafsson har været i FC Midtjylland siden 2018, hvor han kom til klubbens ungdomsafdeling fra Breidablik i hjemlandet Island. Siden har han været på lejeophold i Aarhus Fremad, FC Fredericia og portugisiske Mafra, som FC Midtjylland har en samarbejdsaftale med. Fra denne sæson har han dog indtaget målmandsposten i FC Midtjylland, som på nuværende tidspunkt ligger på andenpladsen i 3F Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P